ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαντάβα: «Βγάλαμε εγωισμό – Αυτά τα ματς θέλουν ψυχή»

Η Εύα Χαντάβα στις δηλώσεις της μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού ανέφερε πως οι «πράσινες» έβγαλαν εγωισμό στο γήπεδο, ενώ υποσχέθηκε ανάλογη εμφάνιση και στον τρίτο τελικό στο Ρέντη.

Χαντάβα: «Βγάλαμε εγωισμό - Αυτά τα ματς θέλουν ψυχή»

Η αρχηγός της ομάδα του Παναθηναϊκού, τόνισε αρχικά πως τέτοια ματς για να τα κερδίσεις πρέπει να βγάλεις ψυχή και επεσήμανε πως θα υπάρξουν ανάλογες εμφανίσεις και στους επόμενους τελικούς.

Αναλυτικά όσα είπε η αρχηγός, Εύα Χαντάβα:

«Σίγουρα στο πρώτο ματς ξέρουμε πως δεν παίξαμε καλά. Μας πείραξε αυτό, και αντιδράσαμε, βγάλαμε εγωισμό. Αυτά τα ματς θέλουν ψυχή. Τα καταφέραμε με τον κόσμο μας και τους ευχαριστούμε που έχουν έρθει εδώ και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς. Δουλέψαμε πολύ στα σημεία που είδαμε πως δεν ήμασταν καλές και αυτή είναι μία πολύ σημαντική νίκη». 

Για το επερχόμενο ματς στην έδρα του Ολυμπιακού: «Σίγουρα το πρόσωπο που δείξαμε στο πρώτο ματς δεν θα υπάρχει στο τρίτο».

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου! 520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ