ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάιτς: «Έχω πίστη στις αθλήτριες μου – Η ομάδα έχει σπουδαία ποιότητα»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την θέληση που έδειξαν οι αθλήτριές του, εμφανίστηκε ο Μπράνκο Γκάιτς.

Γκάιτς: «Έχω πίστη στις αθλήτριες μου - Η ομάδα έχει σπουδαία ποιότητα»

Ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού, επεσήμανε πως η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να στηρίξει τις προσπάθειες του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

«Η ομάδα σήμερα απέδειξε την ποιότητά της, αγωνιστήκαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και δείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα παίζοντας με αυτό τον τρόπο.

Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρέθηκε και σήμερα στο πλευρό μας και βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Τα κορίτσια ήθελαν να αποδείξουν ότι είναι καλύτερες από αυτό που έδειξαν μέσα στο Μελίνα Μερκούρη στο πρώτο ματς και τα κατάφεραν».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τρίτο τελικό: «Η πίεση είναι στον Ολυμπιακό, η ομάδα πρέπει να αγωνιστεί όπως έπαιξε σήμερα ώστε να πάρει τη νίκη και να φέρει ξανά την σειρά εδώ με πλεονέκτημα, έχω πίστη στα κορίτσια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...