ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Θα πάρουν χρόνο κι άλλοι παίκτες στον Παναθηναϊκό – Μόνο για νίκη με ΑΕΚ»

Στην αναπόφευκτη διαχείριση που θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς στα υπόλοιπα ματς των πλέι-οφ και την πρόθεση του Παναθηναϊκού να κατέβει για «διπλό» με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Θα πάρουν χρόνο κι άλλοι παίκτες στον Παναθηναϊκό - Μόνο για νίκη με ΑΕΚ»

Για τον τρόπο που θα προσεγγίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ (αλλά και συνολικά τα εναπομείναντα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα πλέι-οφ) μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι είναι δεδομένη η διαχείριση που θα κάνει ο Σέρβος τεχνικός από ‘δω και πέρα, αφού δεν γίνεται ν’ αγωνίζεται συνεχώς η ίδια ενδεκάδα.

Εκτίμησε λοιπόν ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα (αναφέροντας ενδεικτικά τους Μαουρίτσιο, Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνη και Καρλίτος).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.461 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το κυριακάτικο ματς, τόνισε ότι ναι μεν η ισοπαλία θα είναι ευνοϊκό αποτέλεσμα (που θα κλειδώσει την ισοβαθμία και με την ΑΕΚ, πέρα από τον Άρη), ωστόσο οι «πράσινοι» θα παραταχθούν μόνο για τη νίκη, που σε μεγάλο βαθμό θα τους εξασφαλίσει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.