ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σύσκεψη της ΕΠΟ με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια

Συνάντηση με ανθρώπους των δύο ομάδων θα έχουν στελέχη της Ομοσπονδίας, με φόντο τα εισιτήρια του τελικού.

Σύσκεψη της ΕΠΟ με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια

Την πρώτη σύσκεψη με στελέχη τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ΠΑΟΚ θα έχουν σήμερα, στελέχη της ΕΠΟ.

Το ραντεβού των τριών πλευρών έχει προγραμματιστεί για τις 11:00, με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού να δίνουν το «παρών» στο Πάρκο Γουδή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να επικοινωνούν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Πρόθεση της ΕΠΟ, είναι η διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας να έχει χαρακτήρα γιορτής και στην πρώτη επαφή θα ανοίξει το θέμα της διαχείρισης των εισιτηρίων, με τη διάθεση που υπάρχει ως τώρα να είναι για περίπου 20 χιλιάδες σε κάθε ομάδα. Παράλληλα, κουβέντα θα γίνει και για το επιχειρησιακό πλάνο του τελικού.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ανθρώπων της ΕΠΟ με την ηγεσία της Αστυνομίας την Πέμπτη (5/5), προκειμένου να συζητηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.