ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

MVP του δεύτερου τελικού η Κωνσταντίνου

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Μανωλίνα Κωνσταντίνου είναι η KYANA MVP του δεύτερου τελικού της Volley League γυναικών.

MVP του δεύτερου τελικού η Κωνσταντίνου

Η Κωνσταντίνου ήταν η κορυφαία της ομάδας μας στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος και συνέβαλε τα μέγιστα στην ισοφάριση της σειράς σε 1-1.

Η Μανωλίνα Κωνσταντίνου στη νίκη με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού έκανε το καλύτερό της παιχνίδι ως διαγώνια, τελειώνοντας το παιχνίδι με 20 πόντους με 17/33 τελειωμένες επιθέσεις (52% αποτελεσματικότητα), 1 άσσο και 2 μπλοκ.

Η «πράσινη» αθλήτρια δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ για τον τίτλο της MVP, καθώς καλούμαι να φέρω εις πέρας την πρόκληση μιας καινούριας θέσης και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου στην επίτευξη των στόχων της! Το μέλημα όλων μας αυτή τη στιγμή είναι να βάλει η καθεμία το δικό της λιθαράκι και να βγάζει τον καλύτερό της εαυτό ούτως ώστε ως σύνολο να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πετυχαίνουμε νίκες μέχρι και το τελευταίο ματς. Ήταν σημαντική νίκη γιατί είμαστε στα ίσα, ξεκινάμε από το μηδέν και πάμε δυνατά στο Ρέντη για να σπάσουμε την έδρα και να φέρουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE