ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Όλα για την πρόκριση στη Σύρο

Την πρόκριση στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» θέλει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός ο οποίος κοντράρεται εκτός έδρας με τον Φοίνικα Σύρου στο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες (19:15, Live Streaming ESAP TV/Panathinaikos24.gr).

Όλα για την πρόκριση στη Σύρο

Οι «πράσινοι» χάρη στη νίκη με 3-2 σετ από τον πρώτο αγώνα έχουν μικρό προβάδισμα, αλλά και πάλι το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες είναι η νίκη.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα προκρίνεται στον τελικό με νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Εάν ηττηθεί με 3-2 σετ θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο χρυσό σετ. Με ήττα 3-0 ή 3-1 ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εκτός συνέχειας. Θυμίζουμε πως στον τελικό περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν και έτσι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βουδούρης και Μυλωνάκης. Το πρώτο σερβίς του ημιτελικού είναι προγραμματισμένο για τις 19:15, μετάδοση θα υπάρξει από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο youtube και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.