Ερασιτέχνης

Όλα για την πρόκριση στη Σύρο

Την πρόκριση στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» θέλει να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός ο οποίος κοντράρεται εκτός έδρας με τον Φοίνικα Σύρου στο δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες (19:15, Live Streaming ESAP TV/Panathinaikos24.gr).

Οι «πράσινοι» χάρη στη νίκη με 3-2 σετ από τον πρώτο αγώνα έχουν μικρό προβάδισμα, αλλά και πάλι το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες είναι η νίκη.

Ο Παναθηναϊκός μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα προκρίνεται στον τελικό με νίκη με οποιοδήποτε σκορ. Εάν ηττηθεί με 3-2 σετ θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο χρυσό σετ. Με ήττα 3-0 ή 3-1 ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί εκτός συνέχειας. Θυμίζουμε πως στον τελικό περιμένει ήδη ο ΠΑΟΚ.

Αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν και έτσι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Βουδούρης και Μυλωνάκης. Το πρώτο σερβίς του ημιτελικού είναι προγραμματισμένο για τις 19:15, μετάδοση θα υπάρξει από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο youtube και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Exit mobile version