ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πάει για νίκη ο Παναθηναϊκός, παρότι βολεύει και το Χ – Να βοηθήσουν και οι αλλαγές»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στους στόχους του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και την ανάγκη να συνεισφέρουν οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο.

Νικολογιάννης: «Πάει για νίκη ο Παναθηναϊκός, παρότι βολεύει και το Χ - Να βοηθήσουν και οι αλλαγές»

Παρότι έχει την δυνατότητα να παίξει για δύο αποτελέσματα, εντούτοις ο Παναθηναϊκός στοχεύει στη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, όπως μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στον Παναθηναϊκό στόχος είναι η νίκη την Κυριακή. Αυτή την στιγμή το μόνο που υπάρχει στο μυαλό όλων είναι η ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη και να πάρει το Κύπελλο. Η απόσταση με τον ΠΑΟΚ είναι έξι πόντοι, αλλά μένουν τέσσερα ματς, με τα τρία εκτός Λεωφόρου. Βολεύει και η ισοπαλία αφού θα κρατήσει την ΑΕΚ πίσω δύο βαθμούς, αλλά ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζει την ομάδα για τη νίκη. Το δίκαιο θα είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, με αυτά που βλέπουμε το τελευταίο δίμηνο. Θα πρέπει να πάρει βοήθειες και από τον πάγκο, κάτι που δεν έχει συμβεί έως τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι ο χαμένος του ντέρμπι της Κυριακής θα είναι πέμπτος, αφού θεωρεί δεδομένη τη νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού, με την «Ένωση» να έχει μεγαλύτερη πίεση από το «τριφύλλι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.374 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, αναφερόμενος στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο καθένας εκ των Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλου έχει τις πιθανότητές του, αφού ο πρώτος βοηθάει στην κατοχή της μπάλας και έχει το γκολ, ενώ ο δεύτερος δίνει μεγαλύτερη ενέργεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.