ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Στις 20:00 η έναρξη του αγώνα – Επιμένει για 22.000 εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να ξεκινήσεις στις 20:00 στις 21 Μαϊού, με τις τελικές αποφάσεις για τα εισιτήρια των δύο ομάδων να λαμβάνονται στην τελική σύσκεψη της Δευτέρας.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Στις 20:00 η έναρξη του αγώνα - Επιμένει για 22.000 εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κονταροχτυπιούνται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις δύο συσκέψεις που έχουν γίνει (η πρώτη μεταξύ των ομάδων και η δεύτερη μεταξύ ΕΠΟ – Αστυνομίας), έγιναν διάφορες εισηγήσεις. Φυσικά και οι δύο ομάδες θα έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων, όπως γίνεται σε κάθε τελικό. Η τελική απόφαση σχετικά με τον  ακριβή αριθμό των εισιτηρίων θα παρθεί την Δευτέρα, σε σύσκεψη όπου θα συμμετάσχουν οι δύο ομάδες, η ΕΠΟ και η αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη συνάντηση, η ομοσπονδία πρότεινε σαν… μπούσουλα τον τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το 2018, όπου οι δύο ομάδες είχαν από 17.000. Αυτό είχε συμβεί τότε καθώς όπως όλοι θυμούνται υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο φιναλιστ. Η αντιπρόταση του τριφυλλιού ήταν για 22.000 εισιτήρια (όπως είχε γίνει και στον τελικό του 2014), πράγμα για το οποίο συμφώνησαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ο Πελίστρι, η  πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού!
Ο Πελίστρι, η πιθανότητα για φορ και… ο Μπακαμπού! 27.648 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως γίνεται σαφές αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει το πράγμα σε… μοντέλο τελικού 2018, μιας και μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει καμία ένταση αυτή τη στιγμή.,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.