ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Στις 20:00 η έναρξη του αγώνα – Επιμένει για 22.000 εισιτήρια ο Παναθηναϊκός

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να ξεκινήσεις στις 20:00 στις 21 Μαϊού, με τις τελικές αποφάσεις για τα εισιτήρια των δύο ομάδων να λαμβάνονται στην τελική σύσκεψη της Δευτέρας.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Στις 20:00 η έναρξη του αγώνα – Επιμένει για 22.000 εισιτήρια ο Παναθηναϊκός | panathinaikos24.gr

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κονταροχτυπιούνται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πλάι στους οπαδούς τους πανηγύρισαν οι «πράσινοι» μετά τη λήξη του τελικού (Vid)
Πλάι στους οπαδούς τους πανηγύρισαν οι «πράσινοι» μετά τη λήξη του τελικού (Vid) 3.384 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις δύο συσκέψεις που έχουν γίνει (η πρώτη μεταξύ των ομάδων και η δεύτερη μεταξύ ΕΠΟ – Αστυνομίας), έγιναν διάφορες εισηγήσεις. Φυσικά και οι δύο ομάδες θα έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων, όπως γίνεται σε κάθε τελικό. Η τελική απόφαση σχετικά με τον  ακριβή αριθμό των εισιτηρίων θα παρθεί την Δευτέρα, σε σύσκεψη όπου θα συμμετάσχουν οι δύο ομάδες, η ΕΠΟ και η αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη συνάντηση, η ομοσπονδία πρότεινε σαν… μπούσουλα τον τελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το 2018, όπου οι δύο ομάδες είχαν από 17.000. Αυτό είχε συμβεί τότε καθώς όπως όλοι θυμούνται υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο φιναλιστ. Η αντιπρόταση του τριφυλλιού ήταν για 22.000 εισιτήρια (όπως είχε γίνει και στον τελικό του 2014), πράγμα για το οποίο συμφώνησαν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Όπως γίνεται σαφές αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει το πράγμα σε… μοντέλο τελικού 2018, μιας και μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει καμία ένταση αυτή τη στιγμή.,

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close