ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πολύτιμη νίκη επί της Χίου και… πρώτο βήμα

Το πρώτο βήμα για την αποφυγή της «μάχης» για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Παναθηναϊκός, νικώντας εντός έδρας τον ΝΟ Χίου με σκορ 5-3.

Παναθηναϊκός: Πολύτιμη νίκη επί της Χίου και... πρώτο βήμα

Το πρώτο βήμα για την αποφυγή της «μάχης» για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Παναθηναϊκός, νικώντας εντός έδρας τον ΝΟ Χίου με σκορ 5-3.

Οι πράσινοι έκαναν το 1-0 στη σειρά και έσπασαν το νικηφόρο σερί της νησιώτικης ομάδας. Η καλή άμυνα και η συγκέντρωση στην επίθεση ήταν τα στοιχεία που καθόρισαν το παιχνίδι και έφεραν την πολύτιμη νίκη στο τριφύλλι.

Η επόμενη αγωνιστική είναι το το Σάββατο στις 7 Μαΐου, στο κλειστό κολυμβητήριο της Χίου.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οκτάλεπτα: 1-0, 1-0, 2-3, 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Σιαμάς Χρ., Παπαδημητρίου, Ξενάκης 2, Κουρλιάφτης, Καρακάσης 1, Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Ζερβουδάκης, Παπαβασιλείου, Βασιλάκης, Δευτεραίος, Ζαχόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 1, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης, Κόλλιας, Καλαργυρός, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...