ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συγκλονιστικό βίντεο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό από την Adidas (Pics, Vids)

Λίγες ημέρες πριν τεθεί στην κυκλοφορία από την Adidas σε συνεργασία με τη σελίδα του «BSTN», το ιστορικό παπούτσι για την μπασκετική κληρονομιά του Παναθηναϊκού, δημοσιοποιήθηκε το βίντεο τρέιλερ με σκηνές από την «καρδιά» της Αθήνας, τον Αλβέρτη και τον Διαμαντίδη.

Συγκλονιστικό βίντεο για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό από την Adidas (Pics, Vids)

Σε λίγες ημέρες το φίλαθλο κοινό, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα συλλεκτικό κομμάτι της μπασκετικής ιστορίας του Παναθηναϊκού από την Adidas, την εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με τις επιτυχίες της ομάδας στην Ευρώπη.

View this post on Instagram

«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε
«Ο δολοφόνος με τη βίβλο»: Το πρόωρο τέλος του μπόμπερ που παραλίγο να στερήσει απ’ τον ΠΑΟ το πρώτο του ευρωπαϊκό σε 23.398 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by BSTN Store (@bstnstore)

Το παπούτσι με το «τριφύλλι» έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα κυκλοφορήσει σε limited edition, το Σάββατο (7/5).

Για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού, η Adidas σε συνεργασία με τη σελίδα του «BSTN», δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό βίντεο με σκηνές από την Αθήνα αλλά και τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.