ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κωνσταντίνου: «Πάμε δυνατά για το «break» στο Ρέντη»!

Το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου πρέπει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Ρέντη κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζει η Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Κωνσταντίνου: «Πάμε δυνατά για το «break» στο Ρέντη»!

Αναδείχθηκε πολυτιμότερη στον δεύτερο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες και ενόψει της αναμέτρησης στο Ρέντη, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου τονίζει πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει το «break» για να πάρει το «τριφύλλι» το προβάδισμα και να κάνει το σημαντικότερο βήμα που χρειάζεται για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δηλώνει ενόψει του τρίτου τελικού:

«Το μέλημα όλων μας αυτή τη στιγμή είναι να βάλει η καθεμία το δικό της λιθαράκι και να βγάζει τον καλύτερό της εαυτό ούτως ώστε ως σύνολο να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πετυχαίνουμε νίκες μέχρι και το τελευταίο ματς. Ήταν σημαντική νίκη γιατί είμαστε στα ίσα, ξεκινάμε από το μηδέν και πάμε δυνατά στο Ρέντη για να σπάσουμε την έδρα και να φέρουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...