ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του στην εργασία της – «Της έχω κάνει κακό»

Νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα, όταν άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του στον χώρο εργασίας της. Φαίνεται να κάλεσε ο ίδιος τις Αρχές.

Νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα: Δολοφόνησε τη σύζυγό του στην εργασία της - «Της έχω κάνει κακό»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το στυγερό έγκλημα φαίνεται να σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης και ο φερόμενος ως δράστης να κάλεσε τις Αρχές κάποιες ώρες μετά, λέγοντάς τους «της έχω κάνει κακό», αναφερόμενος στη 43χρονη σύζυγό του.

Ειδικότερα, ο 55χρονος κάλεσε την αστυνομία στις 00:30 και τους ενημέρωσε ότι «της έχω κάνει κακό» και πως τη στραγγάλισε. Έπειτα, όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στον λαιμό.

Η δολοφονία σημειώθηκε σε φαρμακείο σε οικισμό της Καλαμάτας, όπου εργαζόταν η 43χρονη. Μάλιστα, οι αστυνομικοί φαίνεται πως βρήκαν τη γυναίκα νεκρή σε κρεβάτι, το οποίο βρισκόταν στον χώρο του φαρμακείου.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.562 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σημειώνεται ότι τοπικά μέσα γράφουν πως το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά και φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.