ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Συνεχή βελτίωση για να είμαστε δυνατοί στα πλέι οφ»

Ο Οκάρο Ουάιτ μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και τη συνέχεια.

Ουάιτ: «Συνεχή βελτίωση για να είμαστε δυνατοί στα πλέι οφ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού φόργουορντ στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Είναι θετικό το γεγονός ότι σιγά-σιγά όλα τα παιδιά μπαίνουν στην προπόνηση, καθώς είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Θεωρώ σημαντικό το να δουλεύουμε όλοι μαζί τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, που αποτελεί και τον μεγάλο μας στόχο. Μακάρι να μην έχουμε άλλα προβλήματα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την περασμένη εβδομάδα ανταποκριθήκαμε σωστά σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όπως ήταν εκείνο με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Στόχος μας είναι να εμφανιζόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα και αυτό θέλουμε να παρουσιάσουμε και στο ματς με τον Απόλλωνα. Μέσα από την καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις θέλουμε να δείχνουμε συνεχή βελτίωση προκειμένου να είμαστε δυνατοί στα πλέι οφ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Απόλλωνας διαθέτει ένα σκληρό σύνολο με ταλαντούχους παίκτες, ωστόσο αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση από την αρχή. Θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς από εδώ και πέρα ώστε στο τέλος να τα καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.