ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στη φυλακή 39χρονη που τρυπούσε τα προφυλακτικά του σεξουαλικού συντρόφου της

Ένοχη για σεξουαλική επίθεση κρίθηκε μια Γερμανίδα, καθώς άνοιξε τρύπες στα προφυλακτικά του συντρόφου της σε μια προσπάθεια να μείνει έγκυος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στη φυλακή 39χρονη που τρυπούσε τα προφυλακτικά του σεξουαλικού συντρόφου της

Ένοχη για σεξουαλική επίθεση κρίθηκε μια Γερμανίδα, καθώς άνοιξε τρύπες στα προφυλακτικά του συντρόφου της σε μια προσπάθεια να μείνει έγκυος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η γυναίκα, 39 ετών, είχε περιστασιακή σχέση με τον άνδρα (friends with benefits) όταν σκόπιμα κατέστρεψε τα προφυλακτικά εν αγνοία του.

Η υπόθεση έγραψε νομική ιστορία, σύμφωνα με τον δικαστή, επειδή το έγκλημα που είναι γνωστό ως “stealthing” – όπου κάποιος αφαιρεί κρυφά το προφυλακτικό κατά τη διάρκεια του σεξ – έγινε σε αυτήν την περίπτωση από μια γυναίκα. Στην 39χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά στις αρχές του 2021 και ξεκίνησε μια περιστασιακή, σεξουαλική σχέση. Η ίδια ανέπτυξε βαθύτερα συναισθήματα για τον σύντροφό της, 42 ετών, αλλά ήξερε ότι δεν ήθελε να είναι σε μια αφοσιωμένη σχέση, σύμφωνα με την εφημερίδα Bild.

Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics)
Απλώς… τεράστιο: Αυτό είναι το μεγαλύτερο πιτόγυρο στην Ελλάδα! (Pics) 4.571 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η γυναίκα άνοιξε κρυφά τρύπες στο πακέτο με τα προφυλακτικά με την ελπίδα να μείνει έγκυος, αλλά λέγεται ότι δεν τα κατάφερε.

Παρόλα αυτά, αργότερα έστειλε στον άνδρα ένα μήνυμα WhatsApp λέγοντας ότι πίστευε ότι ήταν έγκυος – και του είπε τι είχε κάνει. Στη συνέχεια ο 42χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον της. Αν και οι εισαγγελείς και το δικαστήριο συμφώνησαν ότι είχε διαπραχθεί ένα έγκλημα, υπήρχε αρχική αβεβαιότητα για το τι έπρεπε να κατηγορηθεί.

“Έχουμε γράψει νομική ιστορία εδώ σήμερα”, είπε η δικαστής Astrid Salewski στο περιφερειακό δικαστήριο στη δυτική πόλη Bielefeld. Αφού πρώτα ερεύνησε εάν το έγκλημα συνιστούσε βιασμό, αποφάσισε ότι η κατηγορία για σεξουαλική επίθεση ήταν κατάλληλη αφού διάβασε για το έγκλημα του “stealthing” κατά την εξέταση της νομολογίας. Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...