ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Χατζηνικολάου – Blog: “Ανυπομονούμε για γεμάτη Λεωφόρο – Ο κόσμος θα δει 12 αθλήτριες με μαχητική ψυχή”

Το blog της Ολγας Χατζηνικολάου για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και το μήνυμα ενόψει του δεύτερου τελικού στον "Τάφο του Ινδού".

Χατζηνικολάου - Blog:

Αναλυτικά το blog της γκαρντ του Παναθηναϊκού στο panathinaikos24.gr.

“Καλημέρα σε όλες και όλους…

Οι τελικοί του πρωταθλήματος ξεκίνησαν ονειρεμένα! Καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του σ’ ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση του μπάσκετ γυναικών. Το συναίσθημα να κερδίζεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου είναι μοναδικό!

Κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση. Ακολουθήσαμε κατά γράμμα την τακτική μας και μείναμε συγκεντρωμένες και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, όπως φανερώνουν και τα 9 μόλις λάθη που είχαμε.

Δείξαμε από το ξεκίνημα ότι δε θα καθόμασταν με τα χέρια κατεβασμένα με το πάθος μας και τη δίψα για τη νίκη να ξεχειλίζει τα καταφέραμε.

Με την άμυνα ζώνης που είχαμε δουλέψει καταφέραμε να αποσυντονίσουμε τον αντίπαλο που έχασε το ρυθμό του στην επίθεση. Σταματήσαμε τους αιφνιδιασμούς τους που είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού που τους δίνει ώθηση στην επίθεση. Απ’ την άλλη υστερούμε πολύ σε ύψος και οι μάχες που δώσαμε με τα ψηλότερα κορμιά που έχουν ήταν πολύ δυνατές.

Όσες φορές ο Ολυμπιακός πήγε να πλησιάσει βρίσκαμε τον τρόπο να μην χάσουμε τη συγκέντρωση μας και να κρατήσουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.

Η κόρνα της λήξης, μας βρήκε πολύ χαρούμενες γιατί είχαμε καταφέρει κάτι το οποίο πολύ λίγοι πίστευαν ότι μπορούμε να πετύχουμε. Δώσαμε όλη η ομάδα τον καλύτερο μας εαυτό.

Οι παίκτριες που αγωνίστηκαν, αλλά και που έμειναν στον πάγκο με το προπονητικό σταφ ήμασταν μια γροθιά!

Έχουμε στρέψει πλέον την προσοχή μας στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής που θα είναι εξίσου δύσκολο.

Αφήνουμε πίσω τους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη μας νίκη μέσα στο ΣΕΦ και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι.

Ανυπομονούμε να παίξουμε σε μια γεμάτη Λεωφόρο με τον κόσμο στο πλευρό μας και είμαστε σίγουρες πως θα δώσουν βροντερό “παρών” και με τη φωνή και την αγάπη τους θα μας σπρώξουν να κάνουμε μια ακόμα υπέρβαση και να πανηγυρίσουμε μαζί τους μια σπουδαία νίκη!

Τους περιμένουμε και τους υποσχόμαστε πως θα δουν 12 αθλήτριες με περίσσιο πάθος και μαχητική ψυχή…

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, Όλγα”!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ