ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προανήγγειλε εκλογές ο Μητσοτάκης!

Είναι οριστικό!

Προανήγγειλε εκλογές ο Μητσοτάκης!

«Εσείς θα βάλετε την υπογραφή σας σε μία ακόμη εκλογική νίκη στις εκλογές που θα γίνουν σε 12 μήνες από τώρα. Να μην ξανακυλήσουμε πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ενώ είπε τα καλύτερα για την οργανωτική επιτροπή του κόμματος.

«Απέδειξαν ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα λαϊκό, πολυσυλλεκτικό και ενωτικό πάνω απ’ όλα. Είναι μια παράταξη που έμεινε όρθια και δυνάμωσε στην Ελλάδα και την Ευρώπη όταν κλονίζονταν παραδοσιακές δυνάμεις.

Κλονίστηκε και η ΝΔ την εποχή της μεγάλης κρίσης. Φτάσαμε να πάρουμε 18% για να επιστρέψουμε στο 40% ακριβώς επειδή ανανεωθήκαμε χωρίς να εγκαταλείψουμε τις παραδοσιακές μας αξίες. Δεν πάψαμε να βρισκόμαστε δίπλα στον κάθε πολίτη. Ο ορίζοντας μας είναι καθαρός».

Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς
Φουλάρει για το μπαμ: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς 214.999 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «εθνικό στόχο αποτελεί μέσα στο καλοκαίρι η έξοδος της χώρας από τη φάση της ενισχυμένης εποπτείας και εντός του 2023 να πετύχουμε την επενδυτική βαθμίδα».

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...