ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέλεθ: «Κοιτάμε την έξοδό μας στην Ευρώπη»

Οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία έληξε 0-0.

Βέλεθ: «Κοιτάμε την έξοδό μας στην Ευρώπη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φραν Βέλεθ:

«Ξέραμε πως πρόκειται για ένα σημαντικό ματς. Σε καμία περίπτωση δεν γινόταν να ηττηθούμε εδώ. Ήταν ισορροπημένο ματς και έγιναν πολλά λάθη και από τους δύο. Η ισοπαλία μας αφήνει σε μία «οκ» κατάσταση.

Όταν έχεις την κατοχή κρατάς και τον αντίπαλο μακριά. Αυτός είναι ο λόγος που δεν δεχθήκαμε γκολ. Δεν παίξαμε όπως θέλουμε, αλλά υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Τώρα κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κοιτάξτε, πάντα αισθάνομαι ολο και καλύτερα, εχω καλη επικοινωνία και με τον τερματοφύλακα, με τον Μπαρτ, με τον Κώτσιρα, αυτο μου βγάζει αυτοπεποίθηση. Όταν εχεις την αποδοχή από όλους τους συμπαίκτες όλα θα βγούνε. Απο εκεί και πέρα κοιτάμε την έξοδό μας στην Ευρώπη»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...