ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Μπρινιόλι: Ο… κέρβερος της πράσινης εστίας (vids)

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι από τότε που έχει επιστρέψει κάτω από την εστία του τριφυλλιού έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε οκτώ παιχνίδια.

Μπρινιόλι: Ο… κέρβερος της πράσινης εστίας (vids)

Ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα σερί 11 αγώνων χωρίς ήττα. Το τριφύλλι στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν έχει φορμαριστεί και δείχνει ότι μπορεί να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος του σερί έχει χτιστεί με τον Αλμπέρτο Μρινιόλι κάτω από την εστία της ομάδας. Ο Ιταλός έχει επιστρέψει κάτω από τα γκολποστ και έχει δώσει μεγάλη σιγουριά στην ομάδα του τριφυλλιού. Ο Μπρινιόλι είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ενώ με τις εξόδους του δίνει σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Γκολάρες, ασίστ και προσωπικότητα: Τα πάντα για τον Μλαντένοβιτς μέσα από ένα βίντεο!
Γκολάρες, ασίστ και προσωπικότητα: Τα πάντα για τον Μλαντένοβιτς μέσα από ένα βίντεο! 4.793 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ακόμα και τα βολέ του μπορούν να δημιουργήσουν καταστάσεις επικίνδυνες στην αντίπαλη άμυνα. Γενικότερα η συμπεριφορά του κάτω από την εστία είναι πάρα πολύ καλή, ενώ φαίνεται και από το πόσο εύκολά του γυρίζουν την μπάλα οι συμπαίκτες του φαίνεται ότι του έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη.

Στα τελευταία 8 ματς που έχει παίξει βασικός έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα ενώ η ομάδα φυσικά δεν έχει ηττηθεί. Ο Μπρινιόλι ήρθε την τελευταία μέρα των μεταγραφών στον Παναθηναϊκό με σκοπό να χτυπήσει φανέλα βασικού και τα έχει καταφέρει. Είναι ο πρώτος τερματοφύλακας στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και βγάζει εις πέρας την αποστολή που του έχει τεθεί.

Από εδώ και πέρα μένει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να είναι ικανοποιημένοι από το πρόσωπο που δείχνει. Ακόμα και όταν έκατσε στον πάγκο δεν σταμάτησε να δουλεύει και να διεκδικεί με επιτυχία φανέλα βασικού. Μάλιστα είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ειδικά στα τελευταία ματς που έχει αγωνιστεί βασικός υπάρχει ιδιαίτερη πίεση. Και όταν λέμε πίεση δεν εννοούμε από τον αντίπαλο, αλλά από τον… στόχο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Αν λοιπόν συνεχίσει έτσι στο φινάλε της σεζόν θα αποτελέσει και του χρόνου τον πυλώνα κάτω από τα γκολποστ της ομάδας. Ωστόσο η σεζόν έχει τέσσερα κρίσιμα ματς ακόμα, με τον Ιταλό να δείχνει έτοιμος να ανταποκριθεί.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ