ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κωτούλα στο P24: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Παναθηναϊκό – Συγκινητική κάθε φορά η στήριξη που μας δίνει ο κόσμος»!

Για την αντίδραση της ομάδας στα δύο πρώτα ματς των τελικών της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και στην ψυχή που κατέθεσε στο παρκέ παρά τα προβλήματα που είχε ο Παναθηναϊκός, μίλησε η Φαίη Κωτούλα στο Panathinaikos24.gr.

Κωτούλα στο P24: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Παναθηναϊκό - Συγκινητική κάθε φορά η στήριξη που μας δίνει ο κόσμος»!

Για την αντίδραση της ομάδας στα δύο πρώτα ματς των τελικών της σειράς, αλλά και στην ψυχή που κατέθεσε στο παρκέ παρά τα προβλήματα που είχε, μίλησε η Φαίη Κωτούλα στο Panathinaikos24.gr.

Η νεαρή αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην συγκλονιστική παρουσία των οπαδών της ομάδας, αλλά και στον Ολυμπιακό που παρά το ευρύ του προβάδισμα, δεν περίμενε να δείξουν οι «πράσινες» τεράστια αποθέματα αυτοπεποίθησης και να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Για τη δεύτερη σερί νίκη επί του Ολυμπιακού:

«Ξέραμε πως το συγκεκριμένο ματς θα είναι διαφορετικό από το πρώτο στο ΣΕΦ και πάρα πολύ δύσκολο. Είχαμε κάνει την ανάλογη προετοιμασία, παρουσιαστήκαμε μέσα στο γήπεδο μια ομάδα συμπαγής και έτοιμη να κερδίσει. Πλέον με τη νίκη που πήραμε, όλα είναι πιθανά με τη σειρά στο 2-2. Είναι όλα «ανοικτά» κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για το πρωτάθλημα».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο της ομάδας που γι΄ ακόμα μια φορά έδωσε δυναμική παρουσία: «Τι να πούμε για τον κόσμο μας. Αυτό που πετύχαμε σήμερα (σ.σ χθες) ήταν κάτι το καταπληκτικό. Μαζί τους τα καταφέραμε. Πραγματικά αυτό που συμβαίνει με αυτόν τον κόσμο είναι κάτι το απίστευτο. Ξέρουμε πως είναι κάθε φορά μαζί μας, αλλά κάθε φορά είναι συγκινητική η παρουσία τους. Μας έδωσαν τρομερή ώθηση και τους ευχαριστούμε γι΄ ακόμη μια φορά».

Για την επιθυμία του κόσμου για «διπλό» στο Φάληρο στον τρίτο τελικό και τα συνθήματα στο τέλος του αγώνα:

«Εδώ που φτάσαμε, τίποτα δεν είναι αδύνατο για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα έχει δείξει μέταλλο, χαρακτήρα και παλεύει σε κάθε άμυνα και επίθεση. Το έχουμε κάνει ήδη μια φορά φέτος, γιατί όχι να μην το ξανακάνουμε. Θέλουμε να πάρουμε μια μικρή ανάσα και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας μέχρι την Τετάρτη για να παρουσιαστούμε και πάλι μέσα στο ΣΕΦ όπως πρέπει και να διεκδικήσουμε, ότι μας αναλογεί… Άλλη μια νίκη φυσικά»!

Για τα προβλήματα που είχε και έχει η ομάδα και αν αυτά στάθηκαν ικανά για να τις υποτιμήσει ο αντίπαλος:

«Ήταν μεγάλο το προβάδισμα που είχε ο αντίπαλος. Μην ξεχνάμε πως είχε επικρατήσει τρεις φορές μέσα στη σεζόν, ωστόσο αυτό που πιστεύω είναι πως σίγουρα δεν είχαν στο μυαλό τους τη δική μας αντίδραση και πως θα δείχναμε τόσο ανταγωνιστικό πρόσωπο στους δύο τελικούς της σειράς. Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε δει, έχει ένα «γεμάτο» ρόστερ, αλλά τα δικά μας τα προβλήματα τα βάλαμε στην άκρη δεν μας πτόησαν και δείξαμε πως αυτή η ομάδα έχει ψυχή. Άλλωστε την έδειξε μέσα στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.