ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πυροβολήθηκε ο Πέιν – Συνελήφθη ο δολοφόνος

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφέρει πως ο άλλοτε Αμερικανός φόργουορντ έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, ενώ επισημαίνει πως υπήρξε σύλληψη του δράστη.

Πυροβολήθηκε ο Πέιν - Συνελήφθη ο δολοφόνος

Η μπασκετική κοινότητα θρηνεί την απώλεια του Άντριαν Πέιν σε ηλικία 31 ετών. Ο άλλοτε Αμερικανός φόργουορντ που φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση των αρχών.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...