ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέρος της προπόνησης ο Νέντοβιτς – Πρόβλημα με Έβανς

Με απουσίες η προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Μέρος της προπόνησης ο Νέντοβιτς - Πρόβλημα με Έβανς

Με απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αφού τα προβλήματα δεν έλειψαν για μία ακόμα φορά στο «τριφύλλι».

Πέραν του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με μία ίωση, που τον κράτησε εκτός αγώνα και από το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας, εκτός έμεινε και ο Τζέρεμι Έβανς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποφέρει από τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και έτσι έμεινε εκτός προπόνησης. Αντίθετα, μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας, μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Σερβός σταδιακά θα επανέλθει σε φουλ πρόγραμμα για να είναι απόλυτα έτοιμος με την έναρξη των Play Off.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.787 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.