ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάιτς: «Κίνητρο ο κόσμος μας – Θα πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση»

Ο Μπράνκο Γκάιτς αναφέρθηκε στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό και επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιδράσει και να αντέξει την πίεση για να στείλει τους τελικούς σε πέμπτη αναμέτρηση.

Γκάιτς: «Κίνητρο ο κόσμος μας - Θα πρέπει να έχουμε σταθερή απόδοση»

Παράλληλα, ο Γκάιτς τόνισε πως οι «πράσινες» θα πρέπει να δείξουν σταθερή απόδοση και με κίνητρο τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο να πάρουν τη σημαντική νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού:

«Πρέπει να κερδίσουμε γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός. Αποδείξαμε ότι μπορούμε και πάμε για τη νίκη. Σεβόμαστε την έδρα μας, τους φιλάθλους μας και έχουμε το κίνητρο για να παλέψουμε. Στους τελικούς όποιος αντέχει την πίεση θα κερδίσει. Έχουμε δει πολλά στα προηγούμενα μεταξύ μας παιχνίδια και αν έχουμε σταθερή απόδοση θα καταφέρουμε να στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο ματς».

Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ
Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο αντί – Ερνάντεζ 1.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.