ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκρόθες: «Ανυπομονώ να παίξω σε τέτοια ματς – Μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε»

Ανυπόμονη για ακόμα ένα τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό η Μάρετ Γκρόθες, επεσήμανε πως μαζί με τον κόσμο θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Γκρόθες: «Ανυπομονώ να παίξω σε τέτοια ματς - Μαζί με τον κόσμο μας να πανηγυρίσουμε»

Την υπόσχεση πως θα δώσουν μεγάλη μάχη για να φέρουν στα ίσια τη σειρά των τελικών έδωσε με δηλώσεις της η Μάρετ Γκρόθες, που τόνισε ανυπόμονη να αγωνιστεί στον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε η Ολλανδή ακραία του Παναθηναϊκού:

«Είμαστε και οι δύο ποιοτικές ομάδες. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες. Ανυπομονούμε να αγωνιστούμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Για αυτά τα ματς κάνεις προπόνηση και αυτά τα ματς θέλεις να παίζεις ως αθλητής. Θα τα δώσουμε όλα και είμαστε έτοιμες για μεγάλη «μάχη». Μαζί με τους φιλάθλους μας μπορούμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.