ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς αλλά με Χουάνκαρ στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός (Pic)

Εκτός αποστολής από το ντέρμπι των δύο αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε ο Φραν Βέλεθ. Με Χουάνκαρ κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν θα αγωνιστεί ο Γκατσίνοβιτς.

Χωρίς Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς αλλά με Χουάνκαρ στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός (Pic)

Χωρίς τον Ισπανό στόπερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη, καθώς μετά από απόφαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Φραν Βέλεθ πρέπει να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες, μιας και διέκρινε συσσωρευμένη κόπωση.

Παράλληλα εκτός μάχης έμεινε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ. Αντίθετα με τους δύο, στην αποστολή για το ντέρμπι συμπεριλήφθηκε ο Χουάνκαρ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, ενώ σε αυτή βρίσκεται γι΄ άλλη μια φορά ο Φεντερίκο Μακέντα.

Στα της τελευταίας προπόνησης τώρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκε ο Γκατσίνοβιτς, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Βέλεθ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Μπρινιόλι, Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.