ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινη» παράνοια με Ερνάντεζ: Τον έντυσαν με φανέλα του «τριφυλλιού» – Η αντίδρασή του (Pic)

Συνεχίζεται το κύμα αγάπης από τους φίλους του «τριφυλλιού» προς τον Φερνάντο Ερνάντεζ. Η αντίδραση του Κουβανού στη φωτογραφία με την «πράσινη» φανέλα.

«Πράσινη» παράνοια με Ερνάντεζ: Τον έντυσαν με φανέλα του «τριφυλλιού» – Η αντίδρασή του (Pic) | panathinaikos24.gr

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ έχει μιλήσει ανοικτά πως θα ήθελε στο μέλλον να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να παίξει μπροστά στο «πράσινο» κοινό και οι φίλοι της ομάδας κάνουν ότι μπορούν, ώστε αυτό το «φλερτ» ανάμεσα στο σύλλογο και τον ίδιο τον αθλητή να μετατραπεί σε γάμο.

Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023!
Σαμποτάζ στον Βοτανικό από τους «59» και αναβολή για τον Φεβρουάριο του 2023! 4.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, ολοένα και πληθαίνουν τα μηνύματα που δέχεται ο 32χρονος Κουβανός αθλητής της Χάλκμπανκ, με τον ίδιο να αντιδρά με θετικό τρόπο και να αναδημοσιεύει τις φωτογραφίες που του στέλνουν σχετικά με τον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο μήνυμα που έλαβε από φίλο του Παναθηναϊκού, τον απεικόνιζε να φοράει την «πράσινη» φανέλα και να βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ, μαζί με μια τίγρη, παρατσούκλι που τον ακολουθεί στην καριέρα του ως και σήμερα.

Ο ίδιος έλαβε το μήνυμα με ιδιαίτερα θετικό τρόπο και αναδημοσίευσε τη φωτογραφία, φουντώνοντας τις φήμες που υπάρχουν για ενδεχόμενη συμφωνία για την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, θα πρέπει αρχικά και ο αθλητής να ρίξει κατά πολύ το κασέ του, αλλά και χρήματα να βρεθούν από τον Παναθηναϊκό ή από κάποιο χορηγό της ομάδας, καθώς τα οικονομικά δεδομένα που έχει «ταβάνι» το τριφύλλι δεν μπορούν να προσεγγίσουν τέτοιου επιπέδου αθλητή.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close