ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με μάτι που γυαλίζει και πάθος για το «διπλό» στο Καραϊσκάκη!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (21:00 – NS) για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και θέλει μια μεγάλη νίκη, προκειμένου να κάνει καθοριστικό βήμα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με μάτι που γυαλίζει και πάθος για το «διπλό» στο Καραϊσκάκη!

Οι «πράσινοι» παραμένουν αήττητοι στα πλέι οφ, δεν έχουν χάσει φέτος από τους ερυθρόλευκους, έχοντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες και πάνε στο ντέρμπι με σκεπτικό και νοοτροπία νίκης. Αυτός είναι και ο στόχος σε πρώτη φάση για το τριφύλλι στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα δε λείπουν. Ο Βέλεθ είναι απών, λόγω επιβάρυνσης, ενώ διαθέσιμος δεν είναι ξανά ο Γκατσίνοβιτς. Τη θέση του Ισπανού αμυντικού αναμένεται να πάρει ο Σάρλια ως παρτενέρ του Σένκεφελντ. Ο Χουάνκαρ είναι στην αποστολή, αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Αν δεν ξεκινήσει τότε θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Σάντσες. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Αλεξανδρόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται κάποια αλλαγή στην επίθεση.

Ο Παναθηναϊκός πάει με χαμηλούς τόνους στο ντέρμπι, αλλά και με αποφασιστικότητα. Με πάθος και μάτι που γυαλίζει και ταυτόχρονα με συγκέντρωση για να κάνει αυτό που θέλει που δεν είναι άλλο από μια μεγάλη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.