ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Αξίζει τη στήριξη η Γιουβέντους

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Αξίζει τη στήριξη η Γιουβέντους

Άρωμα… σαββατοκύριακου έχει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ντέρμπι στα πλέι οφ της Super League και τελικό Κυπέλλου Ιταλίας. Από το “Derby d’ Italia” έρχεται η σημερινή πρόταση του Betarades.gr, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω. Αύριο Πέμπτη (12/05) διεξάγεται ο δεύτερος ημιτελικός του μεγάλου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού και εσείς μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από τη Eurovision Στοίχημα. Πάμε να δούμε τη σημερινή μας πρόταση.

Τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας που διεξάγεται στο “Ολίμπικο” ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ίντερ. Δεν μπόρεσε να φύγει με κάτι θετικό από την έδρα της Τζένοα η Γιουβέντους, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Η εν λόγω ήττα έβαλε τέλος σε αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων (4-1-0) της Γιουβέντους που στοχεύει στην κατάκτηση του δεύτερου σερί και 15ου συνολικά Κυπέλλου Ιταλίας στην ιστορία της. Παράλληλα δίνει το παρών στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης για 7η φορά τα οκτώ τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά της η Ίντερ πανηγύρισε τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Έμπολι στο τελευταίο παιχνίδι της στη Serie A, ήταν η έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις. Το μυαλό της φυσικά βρίσκεται στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκεί βρίσκεται στη 2η θέση και στο -2 από τη Μίλαν δύο στροφές πριν το φινάλε. Έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα η Ίντερ, κάτι που η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευτεί, προκειμένου να καταφέρει μέσω του Κυπέλλου να σώσει την κακή φετινή σεζόν. Προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ στον αποψινό τελικό, ωστόσο πρόκειται για μια ομάδα με βαριά φανέλα και DNA νικήτριας και θα τη στηρίξουμε με κάλυψη. 

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...