ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρόγκα στο P24: «Συγκινημένη από τον κόσμο μας – Να πάρουμε το πρωτάθλημα γι΄ αυτούς»!

Η Πέννυ Ρόγκα αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, συγκινημένη από την ατμόσφαιρα και συναισθηματικά φορτισμένη, έκανε «κατάθεση ψυχής» στο Panathinaikos24.gr.

Ρόγκα στο P24: «Συγκινημένη από τον κόσμο μας - Να πάρουμε το πρωτάθλημα γι΄ αυτούς»!

Εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της ομάδας του Παναθηναϊκού, η Πέννυ Ρόγκα αναφέρθηκε στην εικόνα του τέταρτου τελικού, στα λάθη που στοίχισαν στα προηγούμενα ματς στο Ρέντη και υποκλίθηκε ακόμα μια φορά στους οπαδούς του «τριφυλλιού»!

Η απόδοσή της το βράδυ της Τρίτης στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, ήταν καταλυτική, ώστε να φτάσει η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού στο -άνετο- 3-0 επί του Ολυμπιακού, να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών σε 2-2 και να στείλει το «τριφύλλι» σε πέμπτο τελικό για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού μετά το 3-0 στον τέταρτο τελικό:

«Ζω μια μαγεία… Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός και αυτές που είδε ο κόσμος είμαστε εμείς! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και γεμάτη, αν και αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ κουρασμένη (γέλια). Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα (σ.σ. χθες) και να πάμε στο Ρέντη να το πάρουμε»!

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο της ομάδας και την ατμόσφαιρα:

«Όπως σας είπα αυτός είναι ο Παναθηναϊκός μας! Αυτός ο υπέροχος και καταπληκτικός κόσμος μας. Είναι η δύναμή μας. Είμαι πραγματικά συγκινημένη που είναι πάντα και παντού δίπλα μας. Τόσα χρόνια δίπλα σ΄ αυτή την ομάδα, στις νίκες, στις ήττες, στις λύπες και στις χαρές μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, είναι να πάρουμε τον τίτλο και να τον πανηγυρίσουμε δίπλα τους. Στη Λεωφόρο, στο ΟΑΚΑ, παντού…»!

Για τα λάθη που έχουν γίνει στα ματς του Ρέντη και έχουν στερήσει από την ομάδα μια νίκη που θα της χάριζε το πρωτάθλημα:

«Θεωρώ τα λάθη που έγιναν, μας έκαναν να μάθουμε. Έπρεπε να σοβαρευτούμε για να πάρουμε τις νίκες στην έδρα μας και να στείλουμε τη σειρά στο τελευταίο ματς. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να πάμε να παίξουμε το τελευταίο ματς την Πέμπτη. Να τα παίξουμε όλα γι΄ όλα για τον πρωτάθλημα»!

Για το 3-0 και αν μοιάζει τόσο άνετο, όσο δείχνει:

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν άνετο. Έχω μάθει όσα χρόνια αγωνίζομαι να μην υποτιμώ τον αντίπαλο. Πολύ περισσότερο, όταν απέναντι μας είναι ο Ολυμπιακός. Είναι πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, με αθλήτριες που έχουν παραστάσεις, αλλά εμείς δείξαμε την ποιότητά μας σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και αποδείξαμε πως μπορούμε να κοντράρουμε στα ίσια οποιοδήποτε αντίπαλο και να διεκδικήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.