ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι για τους παίκτες μου – Συνεχίζουμε τη μάχη για Κύπελλο και Ευρώπη»!

Χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών του που κατάφεραν να σημειώνουν μια μεγάλη νίκη, ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του ντέρμπι, που βρήκε τον Παναθηναϊκό θριαμβευτή στο Φάληρο.

Γιοβάνοβιτς: «Χαίρομαι για τους παίκτες μου - Συνεχίζουμε τη μάχη για Κύπελλο και Ευρώπη»!

Χαρούμενος για την προσπάθεια των παικτών του που κατάφεραν να σημειώνουν μια μεγάλη νίκη, ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη λήξη του ντέρμπι, που βρήκε τον Παναθηναϊκό θριαμβευτή στο Φάληρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

«Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα, το κατέκτησε δίκαια. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όχι βάσει των άλλων αποτελεσμάτων. Όταν μια ομάδα εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα, πρέπει να βλέπει τον εαυτό της στον αγωνιστικό χώρο.

Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν πιο φρέσκο αντίπαλο. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα έτσι όπως έχει γίνει. Σε ένα μικρό χρονικό διάστημα πρέπει να παίξουμε πολλά και σημαντικά παιχνίδια».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.976 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ήταν ρίσκο να παίξει με τρεις στην άμυνα:

«Οι προπονητές δεν παίρνουν συνήθως πολύ μεγάλα ρίσκα. Δεν ξέρω πόσο ρίσκο ήταν να παίξουμε με τρεις αμυντικούς. Μπορεί να το πει αυτό κάποιος που δεν μας παρακολουθεί πολύ. Έπρεπε να το κάνουμε, το κάναμε, ξέραμε πως θα υποφέραμε λίγο, ότι δεν είναι το παιχνίδι που μας χαρακτηρίζει, αλλά είχαμε τους χώρους και τη δυνατότητα να απειλήσουμε τον Ολυμπιακό με τις κόντρα επιθέσεις. Το παιχνίδι δεν ήταν πολύ όμορφο, αλλά είχε ένταση, τρεξίματα και στο τέλος κερδίσαμε δίκαια. Χαίρομαι για τους παίκτες μου γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ».

Για τις δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες που είχε φέτος ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Αυτό είναι κάτι που για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν ήμουν προπονητής σε άλλη ομάδα μπορεί να χαιρόμουν. Όταν όμως είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής με τόσους βαθμούς διαφορά δεν μπορώ να χαίρομαι.

Πρέπει να δυναμώσουμε, να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί για τους φιλάθλους να είναι σημαντικό, αλλά εμένα δεν με ικανοποιεί. Θα με ικανοποιούσε αν ήμασταν κι εμείς ομάδα που δίνει μάχη για το πρωτάθλημα. Τώρα δίνουμε μάχη για την Ευρώπη και το Κύπελλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.