ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση από τον κόσμο για τους «πράσινους» θριαμβευτές! (Pics, Vids)

Περίπου 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού, αποθέωσαν την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές για το σπουδαίο «διπλό» στο Φάληρο και τους ζήτησαν να πάρουν το Κύπελλο.

Αποθέωση από τον κόσμο για τους «πράσινους» θριαμβευτές! (Pics, Vids)

Την αποθέωση γνώρισαν από 300 και πλέον οπαδούς του Παναθηναϊκού, τα μέλη του τεχνικού τιμ και οι ποδοσφαιριστές στο σημείο του Πύργου των Αθηνών, κατά την επιστροφή της αποστολής από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι οπαδοί των «πρασίνων» σταμάτησαν το πούλμαν, αποθέωσαν την ομάδα για την σπουδαία εμφάνιση και τη νίκη μέσα στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου, ενώ τη «μερίδα του λέοντος» είχαν οι σκόρερ του φαληρικού γηπέδου, Μπαρτ Σένκεφελντ και Σεμπαστιάν Παλάσιος, αλλά και ο αναμορφωτής του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του τριφυλλιού ζήτησαν και την κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.