ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάιτς: “Συγκεντρωμένοι σε κάθε πόντο – Έτσι θα πάρουμε τον τίτλο”

Όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών, ενόψει του πέμπτου καθοριστικού τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Γκάιτς:

Ο Μπράνκο Γκάιτς μίλησε για τον πέμπτο τελικό της σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι καθοριστικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να δηλώνει πως υπάρχει μεγάλη πίστη για τις ικανότητες των «πρασίνων», ενώ εξήγησε πως η συγκέντρωση είναι απαραίτητη για να πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το τελευταίο ματς είναι παράδειγμα για όλους μας, πιστεύουμε σε μας! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε πόντο του αγώνα. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να υπερισχύσουν σε κανένα σημείο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα και μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.