ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ώρα τίτλου – Πίστη στο τριφύλλι για πρωτάθλημα μεσα στο Ρέντη

Τον τίτλο του πρωταθλητή της Volley League γυναικών θα διεκδικήσει απόψε (19:00, Live Streaming) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, στoν πέμπτο και καθοριστικό αγώνα της σειράς των τελικών.

Ώρα τίτλου - Πίστη στο τριφύλλι για πρωτάθλημα μεσα στο Ρέντη

Τον τίτλο του πρωταθλητή της Volley League Γυναικών θα διεκδικήσει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη» στoν 5ο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών (19:00, Live Streaming)

Οι «πράσινες» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την έδρα τους παίρνοντας τις νίκες που χρειάζονταν και σήμερα έχουν μία τελευταία ευκαιρία για να κάνουν το διπλό στην έδρα του αντιπάλου και να πάρουν τον τίτλο του πρωταθλητή για τη σεζόν 2021-22.

Μάλιστα ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ισοδυναμεί με νταμπλ, αφού ήδη οι «πράσινες» έχουν κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπράνκο Γκάιτς μπορεί να υπολογίζει σε όλες του τις παίκτριες αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κάρλο Παρίζι.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012-2013 που ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς.

Επίσης η σημερινή αναμέτρηση είναι η 8η φετινή των δύο ομάδων, καθώς πέρα από τα ματς της κανονικής περιόδου και τους τελικούς είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με το τριφύλλι, να επικρατεί 3-2 στο κλειστό του Ρέντη.

Διαιτητές του μεγάλου τελικού θα είναι οι Γεροθόδωρος και Βασιλειάδης.

Το πρώτο σερβίς είναι προγραμματισμένο για τις 19:00, θα υπάρξει κάλυψη μέσω live streaming και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.