ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελικά πείτε μας, κάνει ο «χοντρός»;

Ο Παναθηναϊκός έχει ηγέτη, φοράει το "34" στην πλάτη και εκτελεί στο πλαϊνό δίχτυ.

Τελικά πείτε μας, κάνει ο «χοντρός»;

Για να πάρει ο Παναθηναϊκός ένα μεγάλο αποτέλεσμα στα πλέι οφ, έπρεπε και πνευματικά έτοιμος να παρουσιαστεί από τον αναμορφωτή της φετινής σεζόν, Ιβάν Γιοβάνοβιτς… αλλά και να εκμεταλλευτεί τον ηγέτη του.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι ξεκάθαρα ένας από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσει στο ξέφωτο της επιτυχίας.

Στο ξεκίνημα της σεζόν άκουσε και ακούσαμε πολλά. Διαβάσαμε όμως περισσότερα. Πα-ραθα-λάσιος τον αποκάλεσαν, χοντρό τον έγραφαν και άλλα τέτοια γραφικά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.955 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αργεντινός έχει αίσθηση του χώρου αλλά και του τόπου. Ξέρει που βρίσκεται, ξέρει που έχει έρθει και με την απόδοσή του κλείνει στόματα και σπάει πληκτρολόγια.

Οδηγεί τον Παναθηναϊκό εκ τους ασφαλούς με γκολ, ασίστ και προσωπικότητα. Το τέρμα που πετυχαίνει στο Φάληρο είναι προϊόν κλάσης. Θέλει διαύγεια και προσωπικότητα να βάλεις τη μπάλα με αυτόν τον τρόπο μπροστά σου και να εκτελέσεις έτσι στο πλαϊνό δίχτυ και έναν τερματοφύλακα κακά τα ψέμματα, αρκετά ικανό. Έναν απ’ τους καλύτερους στη λίγκα.

Δεν μας παραξένεψε το finishing του Αργεντινού αρτίστα, όσοι έχουν δει τα τελειώματα που κάνει στην προθέρμανση πριν τα ματς είτε στη Λεωφόρο είτε εκτός έδρας καταλαβαίνουν πολλά. Ο Παλάσιος δεν δοκιμάζει σουτ. Εκτελεί. Κανονικά και με το νόμο.

Από τον τρόπο που κοιτάζει εστία και τοποθετεί το κορμί του, η φάση φαίνεται δουλεμένη στο Κορωπί. Δεν είναι παίκτης φαντεζί που θα σε σηκώσει από το καρεκλάκι σου στο γήπεδο, αλλά η δουλειά που κάνει και ατομική αλλά και συνολικά στην ομάδα, ομορφαίνει και γλυκαίνει τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Παναθηναϊκός, κάνοντας κάθε στιγμή τον προπονητή του ευτυχισμένο.

Για να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κανονικότητά του και να διεκδικεί αλλά και να κατακτά τίτλους θέλει πολλούς Παλάσιος, ωστόσο το πρώτο δείγμα με τον Αργεντινό είναι ευχάριστο και με τον Ιβάν να παραμενει στον πάγκο είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα ακολουθήσουν και άλλοι…

Όρεξη πάντως υπάρχει!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.