ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

Panathinaikos24 TV: «Ο νικητής Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς – Να γεμίσει η Λεωφόρος με ΠΑΣ Γιάννινα»

Τάσος Νικολογιάννης, Διονύσης Δεσύλλας και Κώστας Μανωλιουδάκης αναφέρθηκαν στη νίκη επί του Ολυμπιακού, στη σφραγίδα Γιοβάνοβιτς και στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Panathinaikos24 TV: «Ο νικητής Παναθηναϊκός του Γιοβάνοβιτς - Να γεμίσει η Λεωφόρος με ΠΑΣ Γιάννινα»

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα του Ολυμπιακού και πλέον με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα σε λίγες μέρες από τώρα στη Λεωφόρο κλειδώνει την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι τρεις έμπειροι ρεπόρτερ συζήτησαν για το πως ήρθε αυτή η επιτυχία, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και για το μέταλλο νικητή που έχει δημιουργήσει ο Σέρβος.

Η Λεωφόρος που πρέπει να γεμίσει κόντρα στον ΠΑΣ και ο τελικός Κυπέλλου που έρχεται.

Δείτε  ξανά την εκπομπή:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ