ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατσουράνης: «Ο Παναθηναϊκός έκανε τη νίκη της χρονιάς – Μπορεί να τερματίσει δεύτερος» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης στάθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στην εκπομπή «Betarades».

Κατσουράνης: «Ο Παναθηναϊκός έκανε τη νίκη της χρονιάς - Μπορεί να τερματίσει δεύτερος» (vid)

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ήταν καλό το ματς, καλός ο διαιτητής, η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω. Ο Παναθηναϊκός καλά έκανε και πήγε στην κόντρα επίθεση. Ο προπονητής του υπολόγιζε την κούραση στον αγώνα που κάνει για να βγει Ευρώπη. Εκ του αποτελέσματος, δικαιώθηκε.

Μέχρι το 15′-20′ το ματς΄ηταν ισορροπημένο. Μετά δεν κράτησε μπάλα κι αν συνέχιζε έτσι θα ισοφαριζόταν ή θα έχανε. Σωστά αντικαταστάθηκε ο Αλεξανδρόπουλος, βοήθησε ο Πέρεθ στην κυκλοφορία της μπάλας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.041 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός ένα καλό σουτ του Ροντρίγκες. Απορώ γιατί δεν παίζει ο Τζολάκης. Φέρει ευθύνη ο Βάτσλικ στο τέραμ του Παλάσιος. Είνια καλό μεν το χτύπημα του Αργεντινού, αλλά ένας καλός τερματοφύλακας θα το έπιανε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός το έφερε καλύτερα στα μέτρα του. Βάσει της κόπωσης των παικτών του, νομίζω ότι το ζύγισε πολύ καλά και πήρε μια νίκη που τον έχει σχεδον στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι για να τα βάφει μαύρα. Προσπάθησε πολύ. Κέρδισε όμως δίκαια ο Παναθηναϊκός και είναι η νίκη της χρονιάς. Μια μεγάλη ομάδα δεν περιμένει την Ευρώπη μέσα από το Κύπελλο. Πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να τερματίσει 2ος και ο ΠΑΟΚ 4ος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.