ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Διπλό στο Καραϊσκάκη, διπλό και στο Ρέντη, πελάτες μουυυ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το διήμερο απόλαυσης για όλους τους Παναθηναϊκούς, το διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη και το διπλό μέσα στο Ρέντη που έφερε την κούπα στην ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Διπλό στο Καραϊσκάκη, διπλό και στο Ρέντη, πελάτες μουυυ!

Παναθηναϊκός ρεεεε. Για αυτό είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Για αυτές τις χαρές και τις πεντακάθαρες νίκες, που μας χαρίζει αυτός ο σύλλογος. Κρυστάλλινες, χωρίς άλλες μεθόδους, όπως έχουν κάνει οι άλλοι που πήραν τόσα και τόσα πρωταθλήματα όχι μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό και χωρίς να τα αξίζουν.

Αυτό το διήμερο ήταν απολαυστικό. Πήγαν τα παιδιά του Γιοβάνοβιτς μέσα στο Καραϊσκάκη και για πλάκα κέρδισαν με 1-2. Αν δεν υπήρχε και το ματς με τον ΠΑΣ και ο κόουτς δεν έκανε ροτέισον στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να έγραφε και τέσσερα, αν το άφηναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που στο 0-2 ήταν έτοιμοι να μπουν μέσα. Λύσσαξαν, έπαιξαν με τους βασικούς έκαναν τα πάντα για να μας κερδίσουν. Εχασαν και αυτό το ματς, όπως είχαν χάσει στα ίσα και το ματς στην Λεωφόρο πριν λίγο καιρό. Βέβαια, για να τα λέμε όλα έκαναν πρόοδο, αφού σε τέσσερα ματς φέτος μεταξύ μας έβαλαν το πρώτο τους γκολ και έκαναν την δεύτερή τους ευκαιρία. Και τι γκολ; Μπιλιάρδο έπαιξε η μπάλα, χτύπησε στον Τικίνιο και πήγε μέσα. Δουλεμένο στην προπόνηση. Ο Παλάσιος τους χόρεψε στο πρώτο γκολ. Τον Αβράαμ και τον Σωκράτη, που γλώσσα έβγαλε την παραμονή του ματς και του την έκοψε ο Τούκου. Και στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στο πλαϊνό δίχτυ εκεί που δεν πιανόταν. Ο Βατσλίκ δεν έχει ευθύνη, όπως λένε από τον Ολυμπιακό, την απόλυτη ευθύνη την έχει ο Παλάσιος που θέλει δέκα σαν τα εξτρέμ που έχουν.

Τη νίκη την σφράγισε ο Σένκεφελντ από κόρνερ του Αϊτόρ. Μετά το 0-2 κάναμε περίπατο ακόμα και όταν κατά τύχη έγινε το 1-2. Μετράμε λοιπόν. Τέσσερα ματς φέτος. Δύο ματς στο Καραϊσκάκη. Στο ένα πήγαμε με τα δευτεροτρίτα λόγω covid και δεν έκαναν φάση, η μάλλον ψέματα έκαναν μία και χθες είδαμε. 1-2 για πλάκα. Στην Λεωφόρο στο ένα νομίζαμε, ότι παίζαμε με την Λαμία, αφού είχαν βάλει ένα πούλμαν δεν πέρασαν την σέντρα και ο Μακέντα έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει το γκολ της νίκης και ήρθε 0-0. Και στο άλλο 1-0 με Αϊτόρ και άλλες ευκαιρίες. Το λες και πελατειακή σχέση. Απόψε πήγαν τα κορίτσια του βόλεϊ μέσα στο Ρέντη κέρδισαν για πλάκα 3-1 και πήραν το πρωτάθλημα. Μάγκικος τίτλος, παλικαρίσιος, κοριτσάρες πήγαν μέσα εκεί και τους θύμισαν τι σημαίνει Παναθηναϊκός και το τριφύλλι στην καρδιά. Γνήσιος τίτλος, κρυστάλλινος, όχι σαν τους δικούς τους. Και φυσικά μόλις τελείωσε το ματς έπεσαν μπουκάλια από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στα κορίτσια του Παναθηναϊκού και η μετάδοσή από το κανάλι του Ολυμπιακού κόπηκε για να μην φανούν τα αίσχη.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.419 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα διήμερο κ….κο, ένα διήμερο που ο Παναθηναϊκός δείχνει, ότι επιστρέφει, ότι επέστρεψε. Πάντα τέτοια και προσοχή το Σάββατο στο ματς με τον ΠΑΣ. Η Λεωφόρος πρέπει να είναι καυτή. Ο ΠΑΣ δεν θα παίξει όπως με την ΑΕΚ, θα παίξει με λύσσα για το αποτέλεσμα. Μπορεί να βγει μία κούραση στην ομάδα, αλλά με την βοήθεια του κόσμου όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα σφραγίσει την επιστροφή στην Ευρώπη.

Όπως είπε και ο τεράστιος Ιβάν, η μεγάλη χαρά μας θα είναι όταν θα πάρουμε τον τίτλο, όταν είμαστε ο Παναθηναϊκός που αρμόζει στο μέγεθός μας. Προς το παρόν όμως χαιρόμαστε την ομάδα που βλέπουμε στο γήπεδο το ότι έχουμε πιάσει πελάτη τον Ολυμπιακό και βλέπουμε, ότι γίνονται άλματα προς την κανονικότητα.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.