ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παράνοια και αποθέωση στη Λεωφόρο για τις νταμπλούχες Ελλάδας! (vids)

Περίπου 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν την ομάδα βόλεϊ γυναικών μετά το "διπλό" επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράνοια και αποθέωση στη Λεωφόρο για τις νταμπλούχες Ελλάδας! (vids)

Πάνω από 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν την ομάδα βόλεϊ γυναικών μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος του τριφυλλιού έδωσε ραντεβού στη Λεωφόρο και υποδέχθηκε την ομάδα. Η αρχή, φυσικά, έγινε επί της Αλεξάνδρας όταν οπαδοί συνόδευσαν την ομάδα, αφού είχαν προηγηθεί τα… γλέντα μέσα στο Ρέντη.

Μόλις η αποστολή έφτασε στη Λεωφόρο, η αποθεωση και η παράνοια χτύπησε… πράσινο!

Στη συνέχεια, η ομάδα μπήκε στον Τάφο του Ινδού για να αποθεωθεί από τους οπαδούς που γέμισαν το κλειστό της Λεωφόρου!

Το ραντεβού δόθηκε για αύριο στο ΟΑΚΑ, όπου θα γίνει η απομονή στο περιθώριο του τελικού league cup ανδρών μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.