ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκρόθες: «Νιώθω ανακουφισμένη – Το αφιερώνω στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Μάρετ Γκρόθες αφιέρωσε τον τίτλο σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Γκρόθες: «Νιώθω ανακουφισμένη - Το αφιερώνω στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Πανευτυχής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Μάρετ Γκρόθες, αφιέρωσε τον τίτλο σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Μάρετ Γκρόθες:

«Ήταν δύσκολο. Είναι τόσα πολλά τα συναισθήματα. Είμαι τόσο χαρούμενη και τόσο ανακουφισμένη. Το πετύχαμε αυτό όλοι μαζί. Δεν ξέρω τι να πω. Δουλέψαμε σκληρά. Μετά το πρώτο σετ και πάλι δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά πιέσαμε και πιέσαμε και είμαστε απίστευτα χαρούμενες που επιστρέψαμε και τα καταφέραμε.

Το αφιερώνω σε όποιον έχει «πράσινη» καρδιά και σε όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι για αυτούς και για εμάς. Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και μεγάλο βήμα ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε»!

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.709 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.