ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαντάβα: «Ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος – Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μας»!

Στο κλίμα που επικρατούσε όλη τη χρονιά μέσα στην ομάδα, αναφέρθηκε η αρχηγός, Εύα Χαντάβα, που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο στο «Π. Γιαννακόπουλος», κατά την επιστροφή της «πράσινης» αποστολής από το Ρέντη.

Χαντάβα: «Ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος - Ευχαριστώ όσους ήταν δίπλα μας»!

Στο κλίμα που επικρατούσε όλη τη χρονιά μέσα στην ομάδα, αναφέρθηκε η αρχηγός, Εύα Χαντάβα, που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο στο «Π. Γιαννακόπουλος» κατά την επιστροφή της «πράσινης» αποστολής από το Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Εύα Χαντάβα:

«Ο στόχος επετεύχθη. Συγχαρητήρια στις συμπαίκτριές μου, στο σταφ, στη διοίκηση και σε όλους όσοι ήταν δίπλα μας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το σύντροφό μου που ήταν δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές και όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά αλλά κυρίως τις συμπαίκτριές μου γιατί χωρίς αυτές δεν πρόκειται να γινόταν τίποτα.

Ήμασταν ομάδα φέτος με όλη τη σημασία της λέξης και αξίζουν συγχαρητήρια και στη διοίκηση και στο βασικό χορηγό της ομάδας Θάνο Αραγιάννη».

Παναθηναϊκός: Και τη νέα σεζόν στα πράσινα η Καρακασίδου
Παναθηναϊκός: Και τη νέα σεζόν στα πράσινα η Καρακασίδου 184 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.