ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκή... παράνοια απόψε στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να δίνει βροντερό "παρών" τόσο για τον δεύτερο τελικό του λιγκ καπ στο βόλεϊ ανδρών με τον ΠΑΟΚ, όσο και για την απονομή του τίτλου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκή… παράνοια απόψε στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να δίνει βροντερό “παρών” τόσο για τον δεύτερο τελικό του λιγκ καπ στο βόλεϊ ανδρών με τον ΠΑΟΚ, όσο και για την απονομή του τίτλου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει ότι την Παρασκευή 13/05 στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί παράλληλα με τον τελικό του Λιγκ Καπ και η απονομή του Πρωταθλήματος για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ! Ο Σύλλογος έχει επιστρέψει στην κορυφή και θα πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο βόλεϊ γυναικών (18:45), ενώ θα ακολουθήσει ο Τελικός του Λιγκ Καπ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:15).

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτήρια, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά εδώ: https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-paok-bolleu-andron-telikos-league-cup/

Για την είσοδο στο ΟΑΚΑ:

Όλες οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00.

Οι κάτοχοι διαρκείας VIP θα εισέρχονται από την Θύρα VIP με τo σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.

Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια και οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα εισέρχονται από τις Θύρες 3, 11, 29 και 14 με τo σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...