ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρελά ερωτευμένη με τον Μπάμπη: Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν (Vid)

Τι υποστηρίζει αυτή η γυναίκα.

Τρελά ερωτευμένη με τον Μπάμπη: Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του Αναγνωστόπουλου μετά τη δολοφονία της Κάρολαϊν (Vid)

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει ξεκινήσει η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών. Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε πέρυσι τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς σε μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης μητέρας του παιδιού του απολογήθηκε για περισσότερες από 10 ώρες. Όπως υποστήριξε, η Κάρολαϊν ήταν βίαιη προς εκείνον, δημιουργώντας τεράστιες αντιδράσεις με την υπεραπιστική του γραμμή.

Χτυπάνε καμπάνες: Τι δείχνει για τη ΝΔ η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις Ευρωεκλογές
Χτυπάνε καμπάνες: Τι δείχνει για τη ΝΔ η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις Ευρωεκλογές 195.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.