ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού με τον ΠΑΟΚ. Από την Δευτέρα η διάθεσή τους. Αναλυτικά, οι τιμές και οι θύρες.

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού με τον ΠΑΟΚ. Από την Δευτέρα η διάθεσή τους. Αναλυτικά, οι τιμές και οι θύρες.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της, σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 8μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης», τα εξής:

  • Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 2 μ.μ.
  • Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNETΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ
  • Από την Παρασκευή 13/5/22 έως τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας. Οι κάτοχοι διαρκείας χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους, μπορούν να αγοράσουν ένα (1) εισιτήριο της επιλογής τους.
  • Από τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. η πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμη για όλους, φυσικά για τα διαθέσιμα εισιτήρια. Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως και πέντε (5) εισιτήρια στο λογαριασμό του.
  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.
  • Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που προμηθεύτηκαν το διαρκείας τους είτε από τα εκδοτήρια είτε μέσω του site της Ticket Master, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό μέσω του site μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.444 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΘΥΡΑΤΙΜΗ
415€
515€
620€
720€

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...