ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παπαφωτίου στο P24: «Απολαμβάνω την επιτυχία – Μας αρέσουν τα δύσκολα στον Παναθηναϊκό»!

Η Αθηνά Παπαφωτίου μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, την απαιτητική σεζόν, αλλά και το μέλλον.

Παπαφωτίου στο P24: «Απολαμβάνω την επιτυχία – Μας αρέσουν τα δύσκολα στον Παναθηναϊκό»! | panathinaikos24.gr

Η Αθηνά Παπαφωτίου μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, την απαιτητική σεζόν, αλλά και το μέλλον.

Panathinaikos24 TV: «Ενδιαφέρον από δύο ομάδες για Καρλίτος – Οι πράσινες προτεραιότητες στον σχεδιασμό»
Panathinaikos24 TV: «Ενδιαφέρον από δύο ομάδες για Καρλίτος – Οι πράσινες προτεραιότητες στον σχεδιασμό» 2.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πρώτα συναισθήματα μετά την κατάκτηση του τίτλου: «Ενθουσιασμένη και ικανοποιημένη για όλα αυτά που πετύχαμε τη φετινή χρονιά. Δεν ήταν εύκολος ο δρόμος. Είχαμε δύο πρόσωπα σε ότι αφορά το πρωτάθλημα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο, δεν συνεχίσαμε όμως στον ίδιο ρυθμό στον δεύτερο και δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Ωστόσο οι στόχοι που είχαμε βάλει από την αρχή της σεζόν στην προετοιμασία επιτεύχθηκαν και όλες μας είμαστε χαρούμενες γι’ αυτό. Φαίνεται πως στην ομάδα της αρέσουν τα δύσκολα, γιατί εμείς διαλέξαμε τον πιο δύσκολο δρόμο. Έτσι όμως είναι ο αθλητισμός και μέσα από τις δυσκολίες μαθαίνεις να διακρίνεσαι».

Για όλη τη σεζόν και την αλλαγή προπονητή λίγο πριν τα πλέι οφ: «Σημασία έχει τι καταφέραμε να πετύχουμε στο τέλος. Σας είπα ότι διαλέξαμε τον πιο δύσκολο δρόμο. Είχαμε αλλαγή προπονητή που εκ του αποτελέσματος βοήθησε, αλλά ναι δεν πρέπει και να ξεχνάμε. Ο Οικονόμου έβαλε τις βάσεις.

Ήταν αυτός που εμπνεύστηκε αυτή την ομάδα και αυτός που κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο που είχαμε θέσει ως στόχο. Προφανώς του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς ένα μεγάλο μερίδιο επιτυχίας της κατάκτησης του τίτλου του ανήκει, όπως ανήκει και σε διοίκηση και προπονητικό σταφ. Γιατί ήταν οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα μας και μας στήριξαν για να φτάσουμε ως το τέλος».

Για την επιστροφή της στην ομάδα που συνδυάστηκε με τίτλους: «Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω την επιτυχία. Προφανώς και είμαι χαρούμενη για την επιστροφή που συνδυάστηκε και με επιστροφή της ομάδας στους τίτλους».

Για το μέλλον και αν θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα: «Δεν είναι η στιγμή για τέτοιες συζητήσεις. Είναι η ώρα των πανηγυρισμών για όλους και όλες στην ομάδα. Όταν θα έρθει εκείνη η ώρα των συζητήσεων θα το δούμε. Πάντως αν θέλετε να κρατήσετε κάτι, είναι το γεγονός πως χάρηκα που ο κόσμος μας στήριξε, γέμισε το γήπεδο και επιθυμία μου είναι να το κάνει και στο μέλλον».

Για τη γιορτή της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ: «Εύχομαι αρχικά καλή επιτυχία στην ομάδα των ανδρών. Να κερδίσουν για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας δύο τίτλους. Να είστε όλοι εκεί»!

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close