ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Κλείνει μαγικά η χρονιά – Δεν υπάρχουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»!

Στη μαγική χρονιά που κλείνει με δύο τρόπαια για την ομάδα βόλει των ανδρών, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και αποθέωσε γι΄ άλλη μια φορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ανδρεόπουλος: «Κλείνει μαγικά η χρονιά - Δεν υπάρχουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»!

Στη μαγική χρονιά που κλείνει με δύο τρόπαια για την ομάδα βόλεϊ των ανδρών, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και αποθέωσε γι΄ άλλη μια φορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

Μια δύσκολη χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: «Kλείνει μαγικά η σεζόν, είχαμε τέσσερις στόχους και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους τρεις. Είναι μία χρονιά που θα μνημονεύεται στην ιστορία του τμήματος».

Για το εάν είναι αυτή η καλύτερη σεζόν του ή αυτή πριν δύο χρονιά: «Είναι διαφορετικό. Τότε ήταν η αρχή και ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να σπάσουμε κατεστημένα. Τώρα ήταν δύσκολο αγωνιστικά».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο: «Δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού! Υπάρχει αυτό το πράγμα; Δεν είναι μονό το δικό μας τμήμα, κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού γεμίζει γήπεδα και μάλιστα είναι και υπόδειγμα, χωρίς φασαρίες, χωρίς τίποτα. Υπάρχει αυτός ο κόσμος; Εμείς μόνο να του βγάλουμε το καπέλο και να τον ευχαριστήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.