Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος: «Κλείνει μαγικά η χρονιά – Δεν υπάρχουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού»!

Στη μαγική χρονιά που κλείνει με δύο τρόπαια για την ομάδα βόλει των ανδρών, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και αποθέωσε γι΄ άλλη μια φορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Στη μαγική χρονιά που κλείνει με δύο τρόπαια για την ομάδα βόλεϊ των ανδρών, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και αποθέωσε γι΄ άλλη μια φορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

Μια δύσκολη χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο: «Kλείνει μαγικά η σεζόν, είχαμε τέσσερις στόχους και καταφέραμε να κατακτήσουμε τους τρεις. Είναι μία χρονιά που θα μνημονεύεται στην ιστορία του τμήματος».

Για το εάν είναι αυτή η καλύτερη σεζόν του ή αυτή πριν δύο χρονιά: «Είναι διαφορετικό. Τότε ήταν η αρχή και ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να σπάσουμε κατεστημένα. Τώρα ήταν δύσκολο αγωνιστικά».

Για τον κόσμο: «Δεν υπάρχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού! Υπάρχει αυτό το πράγμα; Δεν είναι μονό το δικό μας τμήμα, κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα ο κόσμος του Παναθηναϊκού γεμίζει γήπεδα και μάλιστα είναι και υπόδειγμα, χωρίς φασαρίες, χωρίς τίποτα. Υπάρχει αυτός ο κόσμος; Εμείς μόνο να του βγάλουμε το καπέλο και να τον ευχαριστήσουμε».

Exit mobile version