ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πανταλέων: «Χαρήκαμε τους δύο τίτλους μαζί με τον κόσμο – Διαφήμιση για το σύλλογο οι οπαδοί»

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για να γιορτάσουν τα δύο τρόπαια, στάθηκε ο Σωτήρης Πανταλέων.

Πανταλέων: «Χαρήκαμε τους δύο τίτλους μαζί με τον κόσμο – Διαφήμιση για το σύλλογο οι οπαδοί» | panathinaikos24.gr

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για να γιορτάσουν τα δύο τρόπαια, στάθηκε ο Σωτήρης Πανταλέων.

Αλαφούζος: «Η Διπλή Ανάπλαση θα δώσει άλλη προοπτική στον Παναθηναϊκό»
Αλαφούζος: «Η Διπλή Ανάπλαση θα δώσει άλλη προοπτική στον Παναθηναϊκό» 796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Πανταλέων:

«Όλοι έχουμε μία αποστολή στο σύλλογο. Μέσα σε ένα απόγευμα ο Παναθηναϊκός πήρε δύο τίτλους, το αξίζαμε και ήρθε κόσμος και το χαρήκαμε όλοι μαζί.

Αυτό που θα ήθελα να ζήσω είναι μια σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία, εκτός από εγχώριους τίτλους να έχουμε στόχο μας και την ευρωπαϊκή πορεία και με σωστή δουλεία μπορούμε να τον πετύχουμε τα επόμενα χρόνια. Ο στόχος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι η ευρωπαϊκή καταξίωση, εμείς είμαστε εδώ να βοηθάμε το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. 

Ο κόσμος είναι απίστευτος, ο κόσμος είναι μοναδικός και δίνει φτερά στα πόδια των παικτών μας όπου και αν παίζουν. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει είναι ένας μήνας που γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα όπου και αν παίζουμε και μας σπρώχνουν προς τη νίκη. Οι φίλαθλοί μας είναι διαφήμιση για τον σύλλογο».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close