ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πανταλέων: «Χαρήκαμε τους δύο τίτλους μαζί με τον κόσμο – Διαφήμιση για το σύλλογο οι οπαδοί»

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για να γιορτάσουν τα δύο τρόπαια, στάθηκε ο Σωτήρης Πανταλέων.

Πανταλέων: «Χαρήκαμε τους δύο τίτλους μαζί με τον κόσμο - Διαφήμιση για το σύλλογο οι οπαδοί»

Στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για να γιορτάσουν τα δύο τρόπαια, στάθηκε ο Σωτήρης Πανταλέων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Πανταλέων:

«Όλοι έχουμε μία αποστολή στο σύλλογο. Μέσα σε ένα απόγευμα ο Παναθηναϊκός πήρε δύο τίτλους, το αξίζαμε και ήρθε κόσμος και το χαρήκαμε όλοι μαζί.

Αυτό που θα ήθελα να ζήσω είναι μια σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία, εκτός από εγχώριους τίτλους να έχουμε στόχο μας και την ευρωπαϊκή πορεία και με σωστή δουλεία μπορούμε να τον πετύχουμε τα επόμενα χρόνια. Ο στόχος του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι η ευρωπαϊκή καταξίωση, εμείς είμαστε εδώ να βοηθάμε το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. 

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος είναι απίστευτος, ο κόσμος είναι μοναδικός και δίνει φτερά στα πόδια των παικτών μας όπου και αν παίζουν. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει είναι ένας μήνας που γεμίζει το γήπεδο και δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα όπου και αν παίζουμε και μας σπρώχνουν προς τη νίκη. Οι φίλαθλοί μας είναι διαφήμιση για τον σύλλογο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...