ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπροστά στον κόσμο του, να σφραγίσει την επιστροφή στην Ευρώπη

Στην ιστορική του έδρα ο Παναθηναϊκός σφραγίζει απόψε (20:00, Cosmote Sport 1/Panathinaikos24.gr), την επιστροφή στην Ευρώπη στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Μπροστά στον κόσμο του, να σφραγίσει την επιστροφή στην Ευρώπη

Οι «πράσινοι» με νίκη εξασφαλίζουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από χρόνια, που είναι ο πρώτος τους στόχος πριν τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το κίνητρο του «τριφυλλιού» είναι πολύ μεγάλο σε αντίθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σάντσες και Ιωαννίδη, σε αντίθεση με τους Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς που είναι και πάλι ετοιμοπόλεμοι. Στην αντίπερα όχθη, για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζονται οι Γκαρντάφσκι, Πίρσμαν, Μορέιρα, Ποζνάνσκι και Μίνα, την ώρα που επανέρχονται οι Κόντε και Ντομίνγκεθ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την πιθανή ενδεκάδα, ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» αναμένεται να επαναφέρει το 4-3-3 ως σχηματισμό. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ο Κώτσιρας στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χουάνκαρ στο αριστερό, ενώ οι Βέλεθ και Σένκεφελντ θα συνθέσουν το δίδυμο της άμυνας, Ο Πέρεθ θα είναι το αμυντικό χαφ και οι Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες οι εσωτερικοί μέσοι. Τέλος, ο Αϊτόρ θα αγωνιστεί στο αριστερό φτερό, ο Παλάσιος στο δεξί και ο Καρλίτος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Βαγγέλης Μανούχος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Έλληνας ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Νικολαΐδη και Νικολακάκη, 4ος θα είναι ο Αγγελάκης, ενώ στο VAR θα καθίσουν οι Τζοβάρας και Πάτρας.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 20:00, τηλεοπτικά θα καλυφθεί από το Cosmote Sport 1, ενώ θα υπάρξει και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.