ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκρόθες και Χαντάβα αποθέωσαν τον Χρηστακίδη (Pics)

Οι δύο αθλήτριες του «τριφυλλιού» που κατέκτησαν το νταμπλ τη φετινή σεζόν, απέδωσαν τα εύσημα στον γυμναστή της ομάδας, Λεωνίδα Χρηστακίδη.

Γκρόθες και Χαντάβα αποθέωσαν τον Χρηστακίδη (Pics)

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το νταμπλ στο βόλεϊ γυναικών, με τις αθλήτριες του «τριφυλλιού» να είναι στο προσκήνιο για όσα κατάφεραν τη φετινή σεζόν στην Ελλάδα, αλλά και στην εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Οι «πράσινοι» όμως έχουν και αφανείς ήρωες για τις πρόσφατες επιτυχίες στο βόλεϊ, με τις Χαντάβα και Γκρόθες να αποθεώνουν τον γυμναστή της ομάδας, Λεωνίδα Χρηστακίδη για την εξαιρετική δουλειά που έκανε φέτος.

Η Μάρετ Γκρόθες που αναδείχθηκε και MVP του φετινού πρωταθλήματος, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:  «Πριν από λίγες εβδομάδες σου είπα: Αν πάρουμε το πρωτάθλημα, το 70% είναι δικό σου. Σε ευχαριστούμε που μας βοήθησες με τις εξαιρετικές γνώσεις σου, για  την ξεχωριστή προσέγγιση σε κάθε αθλήτρια, για  τον τρόπο που μας έδινες κίνητρο και για το πως φρόντισες όλη την ομάδα. Είμαι περήφανη που δουλεύω μαζί σου».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ίδιο μοτίβο και η αρχηγός της ομάδας των «πρασίνων» Εύα Χαντάβα αναφέρθηκε στον Χρηστακίδη, αλλά και σε όσα έγραψε η συναθλήτριά της: «Η Μάρετ είπε τα… πάντα για σένα. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα τρομερά προγράμματα που κάναμε μαζί, αλλά και για το γεγονός ότι με κράτησες στο καλύτερο δυνατό επίπεδο καθ΄ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Είσαι κορυφαίος στη δουλειά και ένας υπέροχος άνθρωπος. Συνέχισε έτσι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.