ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Χωρίς ρίσκο στον αγγλικό τελικό

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Χωρίς ρίσκο στον αγγλικό τελικό

Λίγο πριν το τέλος σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το κουπόνι του Σαββάτου (14/05) δίνει αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα με τους αγώνες του. Από τον σπουδαίο τελικό του κυπέλλου Αγγλίας μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ έρχεται το σημερινό προγνωστικό του Betarades.gr. Μπορείτε να βρείτε τη βαθμολογία Ιταλίας που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όπως και όλων των πρωταθλημάτων στο site μας. Ας δούμε τα πάντα για τη σημερινή πρόταση παρακάτω.

Στις 18:45, Τσέλσι και Λίβερπουλ μάχονται στον μεγάλο τελικό του FA Cup.

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές για την Τσέλσι, που επικράτησε με 3-0 επί της Λιντς για την Πρέμιερ Λιγκ. Πήρε εύκολα την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, κερδίζοντας με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας. Στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σημειώθηκαν δύο ή και λιγότερα γκολ. 

Έβδομη νίκη στα οκτώ τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λίβερπουλ αυτή (2-1) επί της Άστον Βίλα. Πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου επικράτησε με 3-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι. Στις τέσσερις από τις εφτά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της, η ομάδα του Κλοπ κράτησε ανέπαφη την εστία της. Μεγάλο το δέλεαρ της κατάκτησης του τίτλου για τις δύο ομάδες, που δεν αναμένεται να ρισκάρουν.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...